Za vas smo pripravili izbor lightbar daljinskih žarometov s homologacijo ECE R112, s katerimi bo vidljivost med vožnjo v mraku in ponoči enaka kot podnevi. Nudimo tudi izbor različnih nosilcev za montažo ter sete kablov za priklop lightbar-a ali delovnega žarometa.

Lightbar-i s homologacijo ECE R112

Daljinski LED žaromet z močjo 90W je najtanjši daljinski lightbar na tržišču. Oblikovan je za namestitev v najožja mesta na vozilu. Zaradi le 32,5mm visokega profila je mogoča enostavna in diskretna vgradnja v masko vozila.

art.: EDL581590

Daljinski LED žaromet z močjo 150W. Zaradi ukrivljene oblike in atraktivnega dizajna je lahko odlična izbira za bolj upadljivo nadgradnjo vozila.


art.: EDL5810150

Daljinski LED žaromet z močjo 180W zagotavlja odlične rezultate v kompaktnem ohišju. Dva tipa priloženih nosilcev omogočata veliko prilagodljivost pri načinu vgradnje.


art.: EDL5820180

Nosilci za montažo lightbar-ov

V kolikor na vašem vozilu ne želite delati izrezov ali drugih trajnih predelav na karoseriji vozila, imamo na v ponudbi različne nosilce, ki služijo kot nosilec registrske tablice z dodatnimi mesti za namestitev dodatnih žarometov. Na voljo imamo tudi par močnih magnetnih nosilcev za montažo dodatnega lightbar-a na karoserijo, brez vrtanja v pločevino.

Seti za priklop lightbar-ov ali delovnih žarometov

Za enostaven priklop lightbar-ov in delovnih žarometov imamo na voljo tri različne komplete ožičenja. Vsi kompleti vsebujejo stikalo, rele, varovalko ter Deutsch konektorje.

 

Nazaj na novice