Predstavljamo inovativno zasnovo LED žarometov z odbojno parabolo (angl.: reflector-facing LED design – RF LED design), ki ponuja bistveno izboljšano osvetlitev ter nadzor snopa v primerjavi z običajnimi LED žarometi z naprej usmerjinimi LED diodami.

Zasnova z odbojno parabolo (RF LED) je napreden računalniško zasnovan reflektor z več površinami, ki natančneje koncentrirajo in osredotočajo svetlobni snop v parabolo usmerjenih LED diod. Taka zasnova, ki z natančno usmerjenim svetlobnim snopom ter z večjo svetlobno močjo na Vat (W) v primerjavi z zasnovo naprej usmerjenih LED diod, zagotavlja večjo vidljivost v vseh vremenskih razmerah.

Glavne prednosti RF LED zasnove so:

  • Bolj natančno usmerjen svetlobni snop usmerja svetlobo natančno tam, kjer jo potrebujete.
  • Fokusiran svetlobni snop v megli ali pri nočni vožnji.
  • Več svetlobe na W v primerjavi z običajno zasnovo naprej usmerjenih LED diod.
  • Kompaktna in vzdržljiva zasnova v aluminijastem ohišju in polikarbonatnimi lečami.

Kmalu na voljo:

Z veseljem sporočamo, da bo kmalu naša ponudba delovnih luči večja za tri neverjetne nove modele LED delovnih žarometov z odbojno parabolo (RF LED zasnova).

Še namig pred uradno objavo. Na voljo bodo različice z močjo 30W, 45W in 60W ter v robustnem, a kompaktnem ohišju z dimenzijami 85x63mm, 85x85mm in 152x63mm.

 

Novi modeli LED delovnih žarometov se bodo pridružili naši obstoječi ponudbi light bar-ov ter delovnih luči s sodobno in učinkovito RF LED zasnovo.

Obstoječa ponudba RF-LED žarometov:

Nazaj na novice