Predstavljamo vam našo novo linijo LED daljinskih žarometov z imenom eXite. Gre za vrhunske daljinke, ki združujejo atraktivno obliko, visoko svetilnost in odlično kakovost. Naše daljinke imajo funkcijo prednje pozicije, ki jim daje še bolj privlačen izgled in povečuje varnost na cesti.

Naša linija eXite vključuje okroglo daljinko ø220mm z močjo do 80W, ki je homologirana po standardih EMC in ECE R149. Poleg tega ponujamo tudi daljinske lightbar-e v različnih dolžinah in močeh, od 28cm do 79cm in od 45W do 270W. Naši lightbar-i so prav tako homologirani po standardih EMC in ECE R149, pri čemer imata modela 180W in 270W dvojno homologacijo, ki dovoljuje montažo v paru ali posamično sredinsko.

Vse naše daljinke so opremljene z Osram LED diodami z odbojno parabolo (RF-LED), ki zagotavljajo natančno usmerjen in močan svetlobni snop. Zasnova z odbojno parabolo je napredna tehnologija, ki z večjo svetlobno močjo na Vat (W) v primerjavi z običajnimi LED diodami, zagotavlja boljšo vidljivost v vseh vremenskih razmerah. Naše daljinke delujejo na električni napetosti od 10 do 32V in imajo stopnjo zaščite IP67 in IP69K, kar pomeni, da so odporne na prah, vodo in visokotlačno čiščenje.

Naše daljinke so enostavne za namestitev, saj imajo priložena oba tipa nosilcev – montaža s strani ali zadaj. Priklop je možen preko Deutsch konektorja, ki zagotavlja zanesljivo povezavo. Naše daljinke so primerne za različne vrste vozil, kot so terenska vozila, tovornjaki, traktorji, delovni stroji in drugi.

Atraktivna animacija ob vklopu pozicijske svetilke:

Če iščete LED daljinske žaromete, ki vam bodo nudili vrhunsko osvetlitev, eleganten videz in dolgo življenjsko dobo, potem ne spreglejte naše linije eXite.

Več informacij na povezavi.

Za več informacij nas kontaktirajte na info@eurotin.si.

Nazaj na novice